Varma drycker

Är du ofta på klubben och fikar? Det finns numera ett "kaffekort". Kortet gäller ett år från inköpsdatum och kostar 400 kr.

Inför tävlingsstart!

Välkommen till träffen: Inför tävlingsstart!
Måndagen den 23/4 kl. 18:00

INTRESSANTA FÖRELÄSNINGAR

Nya föreläsningar och informationskvällar finns nu upplagda under kurser-interna och externa föreläsningar

Bruks- och startlydnad

Inställd pga för få anmälda

Grattis till Svenne Sundberg och Anna-Karin Nord

med sina hundar Ippika's Theo och Sköllungen Demi som idag har blivit uppflyttade till lägre spår!

MH

Nu har vi planerat in fyra MH tillfällen på klubben 9 och 10 juni samt 6 och 7 oktober

SBK 100 år

I samband med vår utställning den 26/5 planerar fira vi att Svenska Brukshundklubben fyller 100 år (den 30/5) genom att visa upp lite av klubbens aktiviteter.

Ny mailadress till styrelsen

Vi har nu en ny gemensam mailadress som går till hela styrelsen styrelsen@lerumsbk.se
vi har även kvar till var och en som tidigare

Grattis till Anita Skoglund och Cilla

som nu är uppflyttade till avancerad klass i Rallylydnad. hon fick sitt tredje kvalificerade resultat i fortsättningsklass, i Ulricehamn 28 januari, med 80 p.

Inbjudan till skyddslicensteori

Kursen kommer att hållas på Lerums bk 29 april mellan 11-14.
För mer information och anmälan läs här (klicka på länken)